Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Hoe kan ik het bedrag overmaken?
Kies bij de betalingsopties Overboeking. Volg de instructies in het scherm goed op inclusief de daadwerkelijke betaling, vermeld altijd het betalingskenmerk dat in het scherm vermeld staat (dit is niet gelijk aan het bestelnummer). Mocht u vragen hebben of er niet uitkomen dan helpt onze klantenservice u hierbij graag.

Zodra de betaling op onze rekening geregistreerd is, zullen wij per direct overgaan tot verzending van de bestelde artikelen. U krijgt een e-mailbevestiging zodra de betaling in goede orde ontvangen is.


Wat houdt garantie in?
Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, kunt u contact opnemen voor het ruilen van een artikel. Mocht een onderdeel niet leverbaar zijn dan kunt u dit altijd binnen 14 kalenderdagen na ontvangst, tegen geringe kosten en vergezeld van de originele factuur/pakbon terugsturen naar:

B-ORIGINAL Lifestyle
T.a.v. afdeling Retouren
Lingestraat 41
2652 AH BERKEL EN RODENRIJS

Uw contactpersoon is Sabina van Pel

Download hier het retourformulier

U ontvangt niet automatisch een vervangend exemplaar. Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. De betalingsverplichting voor het artikel vervalt of het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening.

Defect bij ontvangst
Als uw artikel bij ontvangst defect blijkt te zijn, kunt u contact opnemen voor een vervangend artikel. U kunt gebruik maken van het retourformulier. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar via info@b-original.nl of via 010-841 19 87

Verval van recht op garantie
De garantie komt te vervallen wanneer:
- Er sprake is van schade door ongelukken of rampen, zoals brand, overstromingen, aardbevingen, oorlog, vandalisme of diefstal.
- Producten zijn geopend, wijzigingen zijn aangebracht of wanneer er sprake is van materiële schade, verkeerd gebruik, reparatie door een niet-geautoriseerde dealer, verkeerd onderhoud of wanneer de producten voor andere doeleinden zijn aangewend dan dat het product bedoeld is.

Fabrieksgaranties
Voor alle artikelen in ons assortiment gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel en u vindt ze terug in de meegestuurde documentatie. Mocht u nog vragen hebben of aanspraak wil maken op de garantie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.