Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Over B-ORIGINAL

B-ORIGINAL is een nieuwe speler in de wereld van wonen, accessoires en lifestyle. Met een originele en frisse kijk op het gebruik van materialen en het hergebruik daarvan. Vanuit een passie voor oude, doorleefde en robuuste materialen (materialen met een verhaal) is de webshop ontstaan. Met een ruim assortiment van hoogwaardige sloophouten (kinder)meubels, woonaccessoires, industriële en gerecyclede producten. Voor bijzondere relatiegeschenken, stoere sloophouten (kinder)meubels en woonaccessoires met een verhaal, is B-ORIGINAL de webshop.

Kortom: "Een webshop waar je hebberig van wordt; met een uniek en een uitgebreid assortiment in sloophouten meubelen en woonaccessoires, vintage meubelen en unieke industriële stoelen, kasten en dressoirs."

Naast de sloophout collectie heeft B-ORIGINAL.nl ook een vintage collectie. Deze collectie bevat onder andere diverse Sari dienbladen, manden en quilts, Nandi Koetjes, vitrinekasten, vintage kasten, schalen en spiegels. Eén voor één unieke, handgemaakte stukken.

De derde en laatste collectie die B-ORIGINAL.nl voert is een industriële collectie, ook wel de iron collectie genoemd. Deze bevat originele industriële stoelen, kasten, bureaus, rekken, locker kasten en dressoirs. Bijna al deze producten komen uit Europa en zijn ieder uniek.

Ondanks dat onze producten al een leven achter zich hebben is een hoge kwaliteit erg belangrijk voor ons. Daarom doen wij nooit moeilijk over ruilen of terugsturen.

Heeft u speciale wensen? Laat ze ons weten via onze klantenservice op telefoonnummer 010 - 84 11 987 of per mail info@b-original.nl

 

Bedrijfsgegevens:

B-ORIGINAL Lifestyle

Vestigingsadres:

(let op! geen winkel / showroom. Alleen postadres!)

Lingestraat 41

2652AH Berkel en Rodenrijs

Kamer van Koophandel nummer: 61045330

BTW nummer: NL194841479B02