Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Banken

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

Originele Bank

Bent u op zoek naar een originele bank? De banken van B-ORIGINAL zijn stuk voor stuk uniek in hun soort. Ze zijn namelijk gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Dat betekent dat het hout van uw bank bijvoorbeeld afkomstig kan zijn van een vergane houten woning, een oud vissersbootje of een oude voordeur. Maar het zou evengoed afkomstig kunnen zijn van iets anders, zoals de laadbak van een oude truck. Afhankelijk van wat er aan sloophout gevonden is kan het kleurenpalet van de banken dus sterk variëren. Zo vormt iedere bank een originele aanwinst voor in huis. Combineer meerdere sloophouten banken voor een extra kleurrijk effect! Naast originele banken voor aan de eettafel vindt u in ons assortiment ook sloophouten kinderbankjes. Leuk om aan te vullen met bijvoorbeeld een bijpassende kubustafel of een kubusstoel.

 

Uw originele bank van sloophout bestellen bij B-ORIGINAL
 

Wanneer u uw originele bank bij B-ORIGINAL bestelt kunt u vooruitkijken naar een kwaliteitsproduct én goede service. Onze banken zijn weliswaar vervaardigd uit oude materialen, maar bevinden zich in een uitstekende staat doordat ze met veel zorg met de hand gemaakt zijn. Mocht u nadien dus niet tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u deze eenvoudig bij ons ruilen of terugsturen. Het is bovendien mogelijk om vooraf uw kleurwensen kenbaar te maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het opsturen van de bank. Vaak stemmen we vooraf met onze klanten middels het toesturen van foto's van de sloophouten banken af welke bank de voorkeur heeft van de klant om te leveren en verzenden deze dan direct. Tot slot brengen wij voor het bezorgen van bestellingen boven € 200,-_geen verzendkosten in rekening.

Bent u benieuwd welke originele bank het best past bij uw interieur? Bekijk dan snel het overzicht op deze pagina en vind de bank die bij u past!